160424_JJCL_FinaledagZondag 24 april was de finale van de Jeugd Judo Competitie Limburg. In alle vroegte reden ouders, broertjes, zusjes en andere belangstellenden naar Belfeld om geen wedstrijd van deze spannende finaledag te missen. Helaas was de communicatie niet voor iedereen 100% duidelijk, maar uiteindelijk was iedereen op tijd voor de eerste wedstrijden!

“SponsorKliks,

160424_Meiden_JJCL_FinaledagDe meisjes -12 jaar hadden het hele jaar in één poule gestreden en werden elke wedstrijddag beter. Tijdens deze finaledag wisten een aantal dames al een partij te winnen en eindigde dit team op de zesde plaats. Alle dames hebben het hele seizoen zich zo goed geweerd tegen dames met veel meer wedstrijdervaring. Elke wedstrijddag een beetje beter. Goed gedaan Lynn, Julia, Jolanda, Fleur en Chanel!

160424_Team2_JJCL_FinaledagHet tweede jongensteam stond wederom in poule 5 en wisten individueel al meerdere malen te scoren. Volgend jaar, met een jaartje extra (wedstrijd)ervaring, zullen ze zeker mee gaan doen om de prijzen in deze poule. Vandaag wist Sven Verheijen zelfs drie partijen te winnen, hij zal volgend jaar de overstap wel maken naar het eerste team. Maar ook Jarno wist een partij te pakken, terwijl andere jongens niet binnen 10 seconden op de rug gingen, maar (bijna) 2 minuten aan het knokken waren en nipt verloren. Top gedaan Jarno, SvenB, SvenV, Colin en Casper!

160424_Team1_JJCL_FinaledagOns eerste jongensteam streed om de titel in poule 2. Het hele jaar zijn deze jongens beter en beter geworden, maar vandaag kwam het er niet telkens uit. Met een vierde plaats in de poule, waarbij de wedstrijden nipt met 3-2 werden verloren, worden de jongens achtste van Limburg. Volgend jaar mag het hele team, wellicht in een hoger gewicht, nog meedoen bij de -12 jaar. Als iedereen doorgaat zich zo te ontwikkelen, dan gaan we in de toekomst nog veel van jullie horen. Kanjers: Sjoerd, Lars, Jesse, Levi en Ryan!

160424_FairplaycupJRMNa de prijsuitreiking kwam de grootste verrassing; Jorien van Beek mocht namens Judo Ryu Maasduinen de Gé Schoenmakers Fairplay Cup in ontvangst nemen van oud-Nederlands Kampioen Kim Franssen, de grootste beker die door de trainers en coaches zéér belangrijk, zo niet het allerbelangrijkste wordt gevonden.

Team meisjes: -25 niemand, -28 Lynn Rovers (Bergen), Julia Hendriks (Boxmeer), -32 Jolanda Peeters (Heukelom), -36 Fleur Kamps (Afferden) en Chanel Heesakkers (Boxmeer)

Team 2 jongens: -27 Jarno Buddiger (Nieuw-Bergen), Sven Boumans (Boxmeer), -30 Sven Verheijen (Boxmeer), -34 Colin Geurts (Nieuw-Bergen), -38 Casper Rutten (Bergen). Met dank aan Tijl van de Logt (Nieuw-Bergen), Timo Asmussen (Boxmeer) en Simon van Rijen (Nieuw-Bergen) die op andere wedstrijddagen ook mee hebben geholpen.

Team 1 jongens; -27 Sjoerd van Dijk (Nieuw-Bergen), -30 Lars Janssen (Siebengewald), -34 Jesse Kamps (Afferden), -38 Levi Winkelmolen (Bergen) en -42 Ryan Hatami (Nieuw-Bergen).

En natuurlijk Franc Trilsbeek, Yvet Willems, Sander van Dijk bedankt voor jullie begeleiding het hele seizoen!
Sjoerd Driessen, Dirk Gijsberts, Geert Kamps en Silas Sanders ook bedankt voor jullie bijdrage bij andere wedstrijddagen.

FAIRPLAY CUP voor JRM!