160416_Demi_1e_ICBlerickZaterdag 16 april streden de jongste wedstrijdjudoka van regionale vereniging Judo Ryu Maasduinen in Blerick om de medailles. Bij de lichtgewichten was Sjoerd van Dijk (Nieuw-Bergen) een niveau hoger ingedeeld en wist hier knap een bronzen medaille te winnen. Demi Wijers (Well) streed voor de tweede keer buiten de eigen dojo en wist kampioen te worden.

“SponsorKliks,

Tessa Wijers (Well) deed voor de eerste keer mee met de Interne Competitie en wist met goed judo een zilveren medaille te winnen. Finn van de Pol (Boxmeer) wist twee van zijn vier partijen te winnen en zo een bronzen medaille mee naar huis te nemen. Ook Koen Smits (Nieuw-Bergen) nam brons mee naar huis. Hij mocht als 6-jarige weer judoën tegen kinderen van 7, 8 en 9 jaar en een kop groter, maar Koen bleef knokken!

Levi Winkelmolen (Bergen) en Lars Janssen (Siebengewald) waren door de coaches naar het hoogste niveau overgezet. Zij hebben dit jaar veel bijgeleerd en winnen is leuk, maar leren is belangrijk(er) gericht op de toekomst. Beide heren wisten desondanks een bronzen medaille te winnen. Als laatste ging Jens Gommers (Boxmeer/Rijkevoort) de mat op. Hij werd overtuigend kampioen met goed judo. Volgende keer zal ook hij een niveau hoger gaan judoën.

Acht medailles bij IC in Blerick