160328_Jesse_2e_Dirk_3ePaasmaandag 28 maart 2016 streden een negental Judo Ryu Maasduinen judoka om de trofeeën in het Brabantse Den Bosch. In de ochtend was het als eerste Ryan Hatami (Nieuw-Bergen) die bij de jongens -12 jaar -42 kg aan de bak mocht. Zijn eerste partij wint hij op beslissing. Vervolgens verliest hij 2 partijen, maar tegen de latere winnaar pakt hij zijn tweede winstpartij met yuko. Een mooie tweede plaats voor Ryan.

“SponsorKliks,

160328_Marijke_2eBij de -15 judoka wist Robin Janssen (Siebengewald) helaas net geen prijs te winnen, hij wordt vierde. Sidney Houkes (Siebengewald) weet met steeds beter judoka vandaag een derde plaats te pakken. Marijke Jetten (Nieuw-Bergen) verliest haar eerste partij (onterecht) met 2-1 in straffen, de overige partijen worden overtuigend gewonnen en Marijke neemt een zilveren trofee mee naar huis. 160328_Ferry_2eFerry Giesbers (Nieuw-Bergen) verliest alleen van een +66 kg judoka in zijn eigen categorie +60 kg en pakt ook het zilver. Daarna draait hij nog zes (!) partijen met de -18 jaar mee, waarvan hij er één weet te winnen.

Ook Jesse Giesbers (Nieuw-Bergen) gaat goed van start, alleen Lars Vissers is vandaag te sterk, maar alle andere partijen worden voortijdig beslist met ippon en ook Jesse neemt het zilver mee naar huis. Dirk Gijsberts (Nieuw-Bergen) doet het in dezelfde poule ook goed, hij moet zijn meerdere erkennen in Lars en Jesse en pakt het brons.

160328_Levi1e_Jesse3eBij de jongens -10 jaar zijn het Levi Winkelmolen (Bergen) en Jesse Kamps (Afferden) die in de -34 kg strijden. Levi wint al zijn partijen overtuigend met ippon en wordt kampioen. Jesse is de eerste partij nog niet helemaal erbij en moet ook Levi voorlaten, maar hij pakt toch mooie de bronzen trofee vandaag.

Acht prijzen bij Paastoernooi in Den Bosch