Vanaf maandag 25 augustus gaan alle judolessen in Nieuw Bergen en Boxmeer weer starten volgens het lesrooster (zie rechter kolom).

“SponsorKliks,

Voor wijzigingen in het programma en aanvullende wedstrijdtrainingen is het verstandig om de e-mail, Facebook, het prikbord in de dojo en de website gedurende het seizoen in de gaten te houden.

2x trainen of op een andere dag?
Judoka die dit seizoen op een andere dag, 2x of zelf meer keer willen trainen, neem contact op met de trainer.
De jongste wedstrijdgroep op maandag 18:00 – 19:30 zoekt nog enthousiastelingen (ook als je géén wedstrijden wilt maken) die vooral lekker willen trainen, wat sneller en meer op wedstrijdjudo gericht.

Pilot seniorenuur op vrijdag
Vanaf vrijdag 29 augustus start er in Nieuw Bergen een tweede seniorenuur voor recreatieve judoka vanaf 16 jaar op vrijdag van 20:30 – 21:45. Tot de kerstvakantie gaan we kijken of hier voldoende belangstelling voor is. Bij minimaal 6 judoka zal dit uur ook in 2015 doorgang blijven hebben.
Iedereen kan vrijblijvend 3x mee komen doen!

Boxmeer traint voortaan in ‘t Hoogkoor
Vanaf vrijdag 29 augustus 2014 trainen we in Boxmeer op een nieuwe locatie
In de vakantie hebben we de judomatten verhuisd naar Sportcentrum ‘t Hoogkoor (Koorstraat 1). Deze locatie biedt ons mogelijkheden om ook in Boxmeer Judo Ryu Maasduinen verder te laten groeien.
De enthousiaste judoka’s uit Boxmeer zoeken in de nieuwe dojo nog nieuwe trainingsmaatjes. Vanaf 5 jaar is iedereen welkom om vrijblijvend drie proeflessen mee te komen doen.

De eerste groep (18:00 – 19:00 uur) is voor jeugdjudoka vanaf 5 jaar. Zodra een judoka 10 jaar wordt, of zoveel eerder bij een te groot verschil met de andere judoka in de groep, schuift een judoka door naar de tweede groep die van 19:00 – 20:00 uur traint.

De lessen in Boxmeer worden gegeven door Franc Trilsbeek, 2e Dan en judoleraar A.

Tot ziens op de judomat in Nieuw Bergen en Boxmeer!

start seizoen 14-15: Nieuwe locatie Boxmeer & 2e 15+ judoles