Vriendenloterij_100_hoogOp dinsdag 01 maart 2016 organiseren wij met de VriendenLoterij een belactie om geld in te zamelen voor de clubkas.  We willen hiermee de continuïteit van de vereniging (onderhoud dojo, kwaliteit van trainingen e.d.) blijven waarborgen! Jij kunt ons daarbij helpen!
Op 01 maart in de avond kun je een telefoontje verwachten van één van onze leden met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij voor Judo Ryu Maasduinen. De helft van de lotprijs gaat direct naar onze clubkas. En als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische (geld)prijzen.
Hoe meer loten we verkopen, hoe sterker Judo Ryu Maasduinen kan worden (en blijven). En de VriendenLoterij keert een extra bonus uit aan de top-7 clubs en verenigingen die in maart 2016 de meeste loten heeft verkocht. Hou dinsdag 01 maart dus je telefoon in de gaten!

“SponsorKliks,

Speel je al mee met de Vriendenloterij, dan kan je jouw lot omzetten in een lot voor Judo Ryu Maasduinen.
Ga je met een extra lot meespelen om ons te steunen, dan zou het fijn zijn als je minimaal 4 maanden lid blijft zodat wij meedoen om de extra prijzen.

Belactie Vriendenloterij