160131_Marijke Jetten kampioen_websiteOnder leiding van Yvet Willems en Sjoerd Driessen streden de -8 t/m -15 judoka van Judo Ryu Maasduinen in Groesbeek tijdens het Heuvellandtoernooi. Als eerste ging onze oudste deelneemster Marijke Jetten voor de titel en dat lukte, loon na hard werken in de trainingen en met o.a. O-uchi-gari werd Marijke overtuigend kampioen. Onze jongste deelnemer, Sven Boumans, pakte met leuk judo een bronzen medaille.

“SponsorKliks,

In de tweede groep won Sven Verheijen overtuigend het goud en wisten Jens Gommers, Tren van Mil, Jolanda Peeters en Colin Geurts net geen plaats op het podium te winnen. Maar vandaag wel weer een volgende stap gezet op de wedstrijdmat en daarom krijgt iedereen ook een aandenken. Ook Tijl van de Logt pakt nog geen medaille, maar heeft mooi wel zijn eerste toernooi buiten de club gedraaid.
Onze wat meer ervaren wedstrijdjudoka konden wel het podium behalen. Levi Winkelmolen en Jesse Kamps moesten het onderling uitvechten. Levi werd kampioen en Jesse pakte het zilver. Trainingsmaatje Lars Janssen pakte in zijn poule ook een zilveren medaille.
Ryan Hatami en Sidney Houkes moesten flink aan de bak in hun zware poules. Zij pakken helaas beiden net geen medaille.
Als laatste mocht Robin Janssen aan de slag in zijn eerste toernooi in de -15 jaar. Hij laat elke week progressie zien en pakt een mooie bronzen medaille.

 

Jeugd pakt 3 titels in Groesbeek