Van 21 t/m 23 juni gingen 43 leden van Judo Ryu Maasduinen en zo’n 15 begeleiders op kamp naar Groesbeek. Iedereen had hard geduimd, dus het was droog tijdens de 30 km lange fietstocht. Met een beetje zadelpijn, maar nog vol energie kwam iedereen op het kampterrein aan. Na het opzetten van de bedden in de verschillende loodsen, kreeg iedereen een overheerlijke kop Leo’s soep! En als avondspel was het Levend Stratego.

“SponsorKliks,

Na een korte nacht, sommigen sliepen om 04:00 uur nog niet, gingen de middelbare scholieren op de mountainbike op weg naar het IBT centrum in Elst. Daar mochten ze allerlei politie-oefeningen doen en ‘s avonds kwamen ze moe maar voldaan terug.

De basisscholieren bleven in de ochtend op het kampterrein voor survival, boogschieten, houtzagen en allerlei anderen overlevingsspellen. In de middag gingen we op de fiets naar de Leemkuil in Nijmegen. Daar hebben alle kinderen zich prima kunnen vermaken op de forten, glijbanen, e.d. Al wil niet iedereen (van groep 7 en 8) dat nog toegeven…

Op het kamp stond inmiddels de frietwagen al klaar, er werd goed gegeten en na wat spelen werd het altijd leuke Levend Kwartet nog uit de kast getrokken. En traditioneel werd het kamp met een groot kampvuur afgesloten.

Zondagochtend sliep iedereen wat langer! Na het opruimen werd de groepsfoto gemaakt, helaas ontbraken er een paar kinderen. En de prijsuitreiking. Matteo won de beker van de mini’s en de jarige Roel won de beker bij de maxi’s.

Moe maar voldaan werden de kinderen vanaf 10:30 uur opgehaald.

JRM Kamp 2013