Zondag 21 april was de JJCL finale. Het hele seizoen hebben de -12 judoka van Judo Ryu Maasduinen gestreden voor hun plaatsje op deze finaledag. Team 2 streed op mat 4 om de plaatsten 15 t/m 19. Zij wisten op deze finaledag helaas geen partijen te winnen. Maar met een aantal individuele overwinningen en een hoop ervaring rijker, sloten zij deze dag met een mooie beker af.
Team 1 was vorige keer op punten gepromoveerd naar mat 2, dus strijden om de 5e t/m 9e plaats. De eerste drie partijen gingen helaas met 3-2 verloren, de laatste met 4-1 . Helaas was het team niet compleet, omdat Dennis geblesseerd is. Maar ook dit team heeft dit jaar een grote groei doorgemaakt! Ferry wist al zijn partijen te winnen en Jari 3 van de 4.
Volgend jaar zijn er maar 3 judoka die te oud zijn om met de -12 jaar mee te mogen doen. Wie weet wat de huidige groep dan weer kan doen.
Rick, Niels, David, Jop, Jari, Thomas, Kuba, Robin, Daan, Martijn, Dennis, Wout en Ferry GEFELICITEERD met jullie prestaties dit jaar.

“SponsorKliks,

Traditioneel werd het JJCL-seizoen afgesloten met een ijsje bij Clevers in Arcen. Hopelijk kunnen we volgend jaar ook weer deelnemen met meisjes -12 en heren/dames -15 teams.

JJCL Finale seizoen ’12-’13