151212_Sven_Boumans_2e_KesselTerwijl de -18 judoka streden op het NK Teams in Almelo, stonden de beginnende wedstrijdjudoka onder leiding van Yvet Willems op de mat bij de Interne Competitie in Kessel. Allereerst mocht Sven Boumans (Boxmeer) voor zijn IC de mat op. Hij weet meteen een zilveren medaille mee te nemen. Ook Sjoerd van Dijk (Nieuw Bergen) wordt met goed judo tweede.
Bij de tweede groep vocht Lynn Rovers (Bergen) zich naar een knappe tweede plaats. Levi Winkelmolen (Bergen) scoorde o.a. met prachtige Harai-goshi (vegende heupworp) en werd wederom overtuigend kampioen. Lars Janssen (Siebengewald) kreeg tijdens de training van trainster Jorien van Beek de opdracht om een andere worp te maken dan zijn harde overname. En dat deed hij, met twee prachtige Uchi-mata’s (beenworp) nam ook Lars een gouden medaille mee naar huis. Jesse Kamps (Afferden) scoorde ook mooie ippon en pakte een derde plaats. Fleur Kamps (Afferden) greep vandaag ook een bronzen medaille.
Als laatste gingen Ryan Hatami (Bergen) en Jens Gommers (Rijkevoort/Boxmeer) de mat op. Ryan maakte o.a. een prachtige De-ashi-harai (voetveeg) en beiden namen een zilveren medaille mee naar huis.

“SponsorKliks,

Interne Competitie Kessel: Prachtige ippons!