151105_JoSOgelijn_BoxmeerTerwijl de kinderen van ‘t Diekske in Afferden nog twee judolessen ná schooltijd volgen, staan de basisscholieren van groep 1 t/m 8 van Het Ogelijn in Boxmeer op de Judo op School Tatami.

“SponsorKliks,

Judo is een prachtige basis voor vele andere sporten. Kinderen komen steviger in hun eigen schoenen te staan, ze worden weerbaarder, leren omgaan met winst en verlies, samenwerken en valbreken. Dit laatste kan op latere leeftijd blessures voorkomen. Zo krijgen bijvoorbeeld alle jeugdspelers van Ajax naast voetbal ook turn- en judolessen. Een breder scala van motorische vaardigheden, maakt een betere sporter op latere leeftijd! Het kan het verschil maken tussen talentvol zijn en een topsporter worden.
De judolessen worden gegeven door Yvet Willems.

Scholen die interesse hebben kunnen informatie opvragen via info@judoryumaasduinen.nl voor een maatwerk Judo op School project. In principe kunnen we zeker acht scholen per jaar van een mooie ervaring voorzien.

We zoeken nog sponsoren voor het Judo op School project. Zodat we in de toekomst dezelfde service aan de scholen kunnen blijven bieden. U kunt bijvoorbeeld met de naam en logo van uw bedrijf op de aanhangwagen komen te staan of de judopakken van uw logo laten voorzien. Informeer via info@judoryumaasduinen.nl naar de mogelijkheden voor u!

Ook Het Ogelijn in Boxmeer ontdekt Judo op School