151103_NieuweZaalBoxmeerNa het Elzendaalcollege, De Driewiek en de voorruimte van de kegelbaan in ‘t Hoogkoor is dan nu eindelijk de nieuwe judozaal in Boxmeer in gebruik genomen. Nog altijd binnen ‘t Hoogkoor, maar dan direct bij de ingang rechtsaf.
Deze ruimte zal meer rust in de lessen gaan brengen, omdat de ouders niet meer langs de mat zitten en de kinderen dus minder afgeleid worden. Bij de eerste keer judoles, examens en andere bijzondere lessen, mogen ouders natuurlijk in de zaal kijken. En met de Ouder & Kind lessen zelfs actief meedoen.

“SponsorKliks,

De lestijden in Boxmeer zullen vanaf dinsdag 10 november wijzigen. Alle judoka hebben een e-mail gehad over de nieuwe indeling van de groepen. Daarbij is allereerst gekeken naar het niveau van de judoka en daarna naar de leeftijd, kleur band, lengte, gewicht, enz. In de komende weken wordt bekeken of iedereen in de juiste groep is ingedeeld.

Vanaf januari zal er in Boxmeer ook op donderdag een lesdag worden ingepland onder leiding van Yvet Willems. Hierdoor krijgen onze huidige judoka in Boxmeer de mogelijkheid om twee keer in Boxmeer te trainen en alle kinderen en volwassenen in Boxmeer die niet op dinsdag kunnen trainen, krijgen nu de mogelijkheid te geven om toch te beginnen met judo.

Judo Ryu Maasduinen biedt naast recreatieve lesgroepen in Boxmeer en Nieuw Bergen ook wedstrijdtrainingen aan in de eigen dojo in Nieuw Bergen. Judoka die een stapje verder willen op de wedstrijdmat, kunnen (gedeeltelijk) mee gaan trainen bij de A of B selectie.

Kijk op de lestijden van Boxmeer voor de actuele tijden vanaf 10 november.

Eindelijk nieuwe zaal JRM Boxmeer