?

Zondag 11 oktober was de jongste (wedstrijd)jeugd van regionale judovereniging Judo Ryu Maasduinen uit de gemeenten Bergen en Boxmeer aan de beurt voor de 33e Judo Ryu Maasduinen Cup gehouden in de eigen dojo in Nieuw-Bergen. Dit keer stonden er maar liefst 29 judoka op de mat van zes t/m 12 jaar. En omdat iedereen die meedoet al een winnaar is, werden er ook 29 medailles uitgereikt!
Bij de allerjongsten waren er zéér leuke wedstrijden te zien en de judoka met al wat meer wedstrijdervaring maakten er vandaag ook een spannend toernooi van. Zo wonnen Fleur, Tijl en Casper allemaal drie partijen en moest het wedstrijdpunten aantal de doorslag geven.
Uiteindelijk won Tijl van de Logt de stijlprijs, hij is lang en dan duurt het vaak wat langer om de technieken goed aan te leren. Vandaag kwam het er (eindelijk) uit!

“SponsorKliks,

Natuurlijk gaat er ook weer dank uit aan Robin Janssen en Franc Trilsbeek die als scheidsrechter aanwezig waren en aan Yvet Willems, Sander van Dijk, Frank Wijers, Frank van de Logt en Harry Gerrits voor assistentie achter de scoreborden.

Eerste plaatsen: Jay Broekmans (Nieuw-Bergen), Sven Verheijen (Boxmeer), Colin Geurts (Nieuw-Bergen), Jesse Kamps (Afferden), Lars Janssen (Siebengewald), Fleur Kamps (Afferden) en Jens Gommers (Rijkevoort).
Tweede plaatsen: Marco Peters (Siebengewald), Lynn Rovers (Bergen), Enzo Virgillito (Nieuw-Bergen), Hugo Arts (Boxmeer), Ryan Hatami (Nieuw-Bergen), Casper Rutten (Bergen) en Jorg Wijers (Siebengewald).
Derde plaatsen: Tren van Mil (Nieuw-Bergen), Sjoerd van Dijk (Nieuw-Bergen), Emma van Mil (Nieuw-Bergen), Kian van de Groes (Vortum Mullum), Levi Winkelmolen (Bergen), Tijl van de Logt (Nieuw-Bergen), Timo Asmussen (Boxmeer), Jurre Boskamp (Afferden), Reno Lejeune (Boxmeer), Noah Haagendoorn (Nieuw-Bergen), Julia Hendriks (Boxmeer), Djanea de Louw (Nieuw-Bergen), Jolanda Peeters (Heukelom), Cas Ermers (Vortum Mullum) en Wessel Meyer (Sambeek).

29x prijs bij 33e Judo Ryu Maasduinen Cup