Zaterdag 10 november deden weer een aantal Judo Ryu Maasduinen judoka mee met een tweetal toernooien. In alle vroegte vertrok coach Jorien van Beek naar Hengelo voor het Herfsttoernooi van JPT.
Allereerst mocht Yvet Willems de mat op. Zij pakte mooi een derde plaats in een verder door de Top Judo Twente gedomineerde poule bij de dames -20 jaar en -70 kg.
Vervolgens waren Silas Sanders en Jorn Poelman bij de -17 heren aan de beurt. Voor beide heren was de voorbereiding niet optimaal en Silas wist nog wel een vijfde plek te behalen.
Bij de jongens -15 en -12 waren het Dirk Gijsberts, Jesse Giesbers en Ferry Giesbers die met een berg ervaring weer terugreden naar Nieuw-Bergen, helaas zonder medailles.

“SponsorKliks,

Sjoerd Driessen trok naar Venlo voor de Interne Competitie. Met goed judo werden Demi Laumen en Jop Lucassen tweede. Marijke Jetten en Robin Janssen veroverde een derde plaats. Marijke verloor op beslissing van Demi. Weer veel geleerd en genoeg verbeterpunten om de trainingen weer meer te vullen.

Hengelo & IC Venlo