Logo_aanhangerJudo Ryu Maasduinen (JRM) is een vereniging in Nieuw Bergen, met een dependance in Boxmeer. Onze vereniging heeft meer dan 150 leden, waarvan het grootste gedeelte jeugdlid is. Er wordt onderwijs, training en de mogelijkheid tot het deelnemen aan wedstrijden in judo en karate geboden. Deze twee budo vormen kunnen bij de vereniging worden beoefend als pedagogisch spel, als sport, als zelfverdediging en als bewegingsculturele activiteit.

“SponsorKliks,

Sinds 2003 heeft JRM ervoor gezorgd dat inmiddels 33 judoka’s de 1e Dan (zwarte band) hebben behaald, daarnaast zijn er 18 judoka’s doorgestroomd naar 2e Dan en heeft Fabian Elbers als eerste JRM-judoka een 3e Dan behaald. Ook bij karate is de eerste Dangraadhouder inmiddels een feit.
Naast het recreatief judo, wordt ook aan wedstrijdjudo gedaan. De wedstrijdgroep bestaat uit ruim 25 judoka’s die deelnemen aan toernooien door heel Nederland en regelmatig successen behalen. Sinds 2004 hebben er elk seizoen judoka’s deelgenomen aan de diverse Nederlandse Kampioenschappen (U15, U18 en U21 jaar) en ook bij het NK senioren heeft JRM het gezicht kunnen laten zien. Dit heeft inmiddels diverse podiumplaatsen opgeleverd.

Op dit moment zoeken we nog sponsoren voor ons Judo op School project.
Uw logo op de judopakken en/of op onze aanhangwagen. Wekelijkse exposure van uw logo in de gemeenten Bergen en/of Boxmeer op alle scholen. En bij activiteiten als Koningsdag, Daags na de Tour, enz.

Waarom sponsor worden?
Sponsor_gezocht2JRM wil bedrijven de mogelijkheid bieden om middels het sponsoren van onze vereniging hun naamsbekendheid uit te dragen in de regio en/of ver daarbuiten. Judo is een sport waarbij respect, discipline, vertrouwen, beheersing, weerbaarheid, samenwerken en plezier kernwaarden zijn die zowel op de judomat als daarbuiten gehanteerd worden. Deze kernwaarden zorgen voor een goede teamspirit. Daarnaast wordt gewerkt overeenkomstig de filosofie van het budo: nut en welzijn van mensen. U helpt met uw sponsoring de jeugd van de gemeenten Bergen, Boxmeer en omgeving bij het uitoefenen van hun sport voor nu en in de toekomst. Daarnaast draagt u ‘maatschappelijk verantwoord’ ondernemen uit, wat weer goed zou kunnen zijn voor uw bedrijf.

Heeft u interesse om sponsor te worden?
Neem contact op met Sander van Dijk, Marcel Janssen of Martijn van de Pol (sponsor@judoryumaasduinen.nl).

Sponsoren gezocht!