Nadat de zomercursus was afgelopen, hebben we alleen woensdag en zaterdag nog in Tokio getraind. Natuurlijk moest er ook nog een groepsfoto genomen worden voor het standbeeld van Jigoro Kano bij de Kodokan. We trokken bekijks en moesten ook nog op de foto met een aantal voorbijgangers.

“SponsorKliks,

Op donderdag zijn we naar Kamakura geweest om vervolgens bij op de Amerikaanse marine basis in Yokosuka te gaan barbecuen bij Reid, die wij bij de cursus hadden ontmoet.

 

Vrijdag 03 augustus was het Fabian’s verjaardag, dus naar DisneySea geweest. Het was een lange vermoeiende dag, maar zeker de moeite waard. O.a. De Tower of Terror, 20.000 miles under the Sea, Journey to the Centre of the Earth. En natuurlijk hebben we Fabian ook nog een cadeau gegeven.

 

Op zondag was het Yoyogi park (Harajuki) en Shibuya waar we heen trokken. In het park allerlei rare optredens gezien en vreemde wezens (mensen??). Lachen!

En nu zitten we 130 km verderop in Tsukuba. Zojuist de eerste uchi-komi training afgewerkt met ons groepje en morgen om 15:00 uur dan mogen we echt aan de bak.

Japan 2012: deel 5 Sight Seeing