kalender_websiteEen mooi nieuw initiatief van de groep judoka die in 2016 naar Japan gaat.
In het nieuwe seizoen kan iedereen een Judo Ryu Maasduinen Verjaardagskalender kopen voor 12,50 per stuk.
We hebben bewust voor een kalender gekozen die meerdere jaren meegaat!
Een voorbeeld van de kalender hangt in de kantine, alleen de groepsfoto’s worden nog aangevuld met de laatste examenfoto’s en de groepsfoto van kamp wordt vervangen met die van 2015.
Het wordt het A4 model en de kwaliteit is volgens het A5 voorbeeld dat er hangt.

“SponsorKliks,

Op de foto’s de leden van de wedstrijdselecties in actie, actiefoto’s clubkampioenschappen, onze karategroep in actie, het kamp, podiumfoto’s Clubkampioenschappen, groepsfoto’s alle groepen, enz.
We hebben zoveel mogelijk leden op de foto’s gezet, met name op de laatste bladzijde met heel veel groepsfoto’s. Kan je jezelf terugvinden??

Wil je een kalender?
Om een indicatie te hebben van hoeveel kalenders ik moet gaan bestellen, zou ik graag een e-mail terug ontvangen van wie een kalender wil en hoeveel?
Kan me namelijk voorstellen dat je zelf als judoka graag zo’n kalender op jouw kamer wilt, maar dat papa en mama, opa en oma er vast ook een willen en wellicht jouw oom of tante, de buurman ook wel!

RESERVEER NU JOUW KALENDER(S)!
– Stuur een e-mail aan jorienvanbeek@chello.nl met het aantal kalenders dat je wilt reserveren.

Een deel van de opbrengst van de kalender vloeit direct terug in de clubkas van Judo Ryu Maasduinen, het andere deel van de opbrengst gaat in onze Japanpot.

Reserveer nu jouw JRM Verjaardagskalender!