150620_MaxScottSjoerdDRoelLeonBrianBramZaterdag 20 juni reden acht JRM judoka met hun partners, ouders en andere belangstellenden naar Roermond voor het halfjaarlijkse danexamens. Max Jetten, met Uke Tamara Elbers, liet een goed examen zien en behaalde de felbegeerde 1e Dan (zwarte band). Scott van Maurik, met Uke Sjoerd Driessen, moest het Gonosen herkansen, dit verliep volgens hem niet helemaal goed, maar goed genoeg om na 14 jaar ook eindelijk zijn zwarte band in ontvangst te nemen! Helaas moet Rick Vousten nogmaals op herkansing.
Sjoerd Driessen en Brian Verhoeven gingen samen op voor 2e Dan. Twee prachtige examens, waarbij Brian nog even de tip kreeg voortaan wat minder hard te werpen. Omdat Fabian geblesseerd was en drie examens wellicht wat veel, ging Roel Jetten de mat op met gelegenheidspartner Jorn Poelman. Het Gonosen was nog een beetje roestig, maar het technische gedeelte was strak en Roel behaalde diverse 8-en. Leon Poelman deed wel gewoon met Fabian examen en behaalde met een goed examen, totaal onverwachts, zijn 2e Dan. Ook Bram Vissers, met maatje Silas Sanders, liet een goed examen zien. Door zijn tweede Dan te behalen, is Bram nu automatisch ook Judoleraar A, waar hij vorige week met succes examen voor deed.
Samen met een trotse coach Jorien van Beek, die natuurlijk even flink baalde omdat de 100% score niet werd behaald, werd daarna nog even ‘lekker’ uit gegeten.

“SponsorKliks,

7 nieuwe dangraden bij JRM!