Zaterdag 19 en zondag 20 november stonden 35 judoka van Judo Ryu Maasduinen op de mat tijdens de Jeugd Judo Competitie Limburg en het toernooi van Budoclub Oud-Geleen.

“SponsorKliks,

Op zaterdag waren het de -12 judoka die van start gingen met de teamcompetitie van Limburg. Met goed judo wisten de jongens -12 team 1 en team 2 zich te handhaven in hun poule. De dames -12 moesten helaas zien dat zij een poule naar beneden gingen, maar ze hebben zich kranig geweerd. Van de 18 JRM deelnemers, deden 11 judoka voor het eerst mee met de JJCL en voor Robin van Saarloos was het zelfs zijn eerste wedstrijd.

Zondag streden de JRM judoka in Geleen om de prijzen. Van de 17 judoka wisten er 9 een prijs te pakken. Een viertal judoka vielen met een vierde of vijfde plaats net buiten de prijzen.

Voor Jesse Giesbers was het zijn eerste prijs (brons) op een groot toernooi.

De Boxmeerse Djoeke Bouwmans hoefde dit keer weinig inspanning te verrichten om kampioen te worden, binnen 2 minuten won zij al haar wedstrijden. En ook voor Thomas, Fabian en Silas waren het relatief makkelijke overwinningen met mooie technische scores.
Roy Timmers moest er harder voor werken. Hij was als 17 jarige ingedeeld bij de heren senioren +90 kg. Maar dat deerde hem niet, al werd de laatste partij pas in de Golden Score gewonnen.

Eerste plaatsen
Djoeke Bouwmans
Silas Sanders
Fabian Elbers
Thomas Jaspers
Roy Timmers

Tweede plaats
Simone Peters

Derde plaatsen
Jesse Giesbers
Leon Peters
Rick Verhoeven

JJCL & Geleen