Zondag 06 november streden 21 judoka van Judo Ryu Maasduinen om de bekers tijdens het Jonker Detacherings Judotoernooi van Derkssport in Wijchen. Naast de hockeyvelden aldaar is de prachtige nieuwe Arcus sporthal gebouwd. Meer ruimte en een goede klimaatbeheersing.
De jongens -10 en -12 beten het spits af. Ferry Giesbers zette zijn goede reeks door en wist wederom een tweede plaats te scoren. Broer Jesse wist eindelijk (en goed) een partij te winnen op een groot toernooi. Jelke Hermsen draaide een prima toernooi en bleef helaas op een vijfde plaats steken.
Dat waren er meer, ook Demi, Nina, Anouk, Leon Poelman, Jorn, Joost en Fabian bleven op een vijfde plaats steken. Fenne kwam nog dichterbij het podium en werd vierde.

“SponsorKliks,

Gelukkig namen we ook nog een paar prijzen mee naar huis. Naast Ferry wisten ook Marijke Jetten en Silas Sanders een tweede plaats te behalen. Dat deden ze beiden met wisselend maar effectief judo. Roel Jetten draaide een strak toernooi en wist helaas de finale niet te winnen. Om de 2e en 3e plaats was de pijp leeg, maar nog een beker mee terug naar huize Jetten.
Ook Tamara wist de finale te behalen. Net als vorige week was het wederom Noa Hooij (Mierlo) die Tamara op beslissing verslaat. Tamara verliest vervolgens ook om de tweede en derde plaats, maar dat is altijd beter dan de vierde plaats van vorige week.

2e plaatsen
Ferry Giesbers
Marijke Jetten
Silas Sanders

3e plaatsen
Tamara Elbers
Roel Jetten

Wijchen